Metaalverf gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Lasprimer

Schoonmaken - Controleren - Schilderen

Wat je project dan ook is, er zijn drie stappen die gelden elk schilderproject .

Schoonmaken

Werk de oppervlakte bij zodat er geen losse deeltjes meer zijn door deze op te schuren. Dicht eventuele gaatjes met een vulmiddel.

Maak de ondergrond waar je op gaat schilderen goed schoon. Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen. Zorg ervoor dat het metaal droog en schoon is. Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen, een sopje is prima.

De metaalprimer kan direct worden aangebracht op roestige ondergronden

Controleren

Hoe zijn de omstandigheden? Blijft het droog vandaag? Zorg ervoor dat als je gaat schilderen dat het niet kouder is dan 10 graden en niet te vochtig is. Houdt rekening met de wind als je buiten gaat schilderen. Bewaar de houtbeits bij minimaal 5 en maximaal 30 graden.

Schilderen
Ben je niet zeker van de kleur of het effect? Probeer dan eerst een klein stukje en wacht op het resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan waar wacht je op, aan het werk!

Wat moet je weten over Brllnt Lasprimer

Lasprimer voor binnen en buiten

Brllnt's lasprimer is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, omdat het geen vluchtige organische stoffen (VOS) bevat.

Eco Nano technologie
Onze lasprimer is ontwikkeld met baanbrekende eco-nano technologie. Nano-coatings dringen diep door in het oppervlak en vormen een naadloze integratie met de structuur.