Gele RAL-kleuren

Gele en beige RAL kleuren

Gele kleuren kunnen een ruimte of een hobby project een vrolijke frisse uitstraling geven. Beige tinten combineren weer heel mooi met goud of koper elementen.

Gele en beige ralkleuren
Oranje RAL kleuren

Oranje RAL kleuren

Oranje kleuren geven een gevoel van warmte en vrolijkheid in een interieur. Oranje laat zich makkelijk combineren met donkere tinten blauw, groen en bruin.

Oranje ralkleuren
Rode RAL-kleuren

Rode RAL kleuren

Rood is een kleur die de aandacht eist. De perfecte kleur om accenten aan te brengen op uw project. Of laat een muur er echt uitspringen door deze rood te kleuren.

Rode ralkleuren
Voilet RAL-kleuren

Violet RAL kleuren

Violet kleuren doen snel denken aan de prachtige kleuren van de Provence. Gebruik de zachte kleuren om romantische en vrouwelijke gevoelens op te wekken. De fellere tinten violet kunt u gebruiken om accenten aan te brengen.

Violet ralkleuren
Blauwe RAL kleuren

Blauwe RAL kleuren

Blauw is een magische kleur als het gaat om combineren. Misschien dat het komt om dat alles wat wij maken onder de grote blauwe hemel staat.

Blauwe ralkleuren
Groene RAL kleuren

Groene RAL kleuren

Groen is de kleur van de natuur en heeft een kalmerend effect op de omgeving. De kleur groen kan over het algemeen goed gecombineerd worden met bruine en gele tinten. Deze kleurencombinaties komen immers ook voor in de natuur zelf.

Groene ralkleuren
Grijze RAL kleuren

Grijze RAL kleuren

Grijze kleuren passen nagenoeg in elk interieur en laat zich makkelijk combineren met andere kleuren. Fellere kleuren komen beter uit bij een grijze achtergrond kleur. Grijs kent veel gedaantes, de juiste kleur grijs geeft een gevoel van rust en luxe.

Grijze ralkleuren
Bruine RAL-kleuren

Bruine RAL kleuren

De lichtere bruin tinten geven rust en laten andere kleuren tot hun recht komen. De donker tinten zoals mahonie, chocolade of cognac geven veel warmte en sfeer aan hun omgeving. Bruin laat zich makkelijk combineren met oranje en gele kleuren.

Bruine ralkleuren
Zwart en witte RAL-kleuren

Zwarte en witte RAL kleuren

Zwart en witte kleuren worden over het algemeen veel gebruikt. Wit zorgt voor licht en laat ruimtes groter lijken. De juiste hoeveelheid zwarte tinten geven een luxe uitstraling.

Zwart en witte ralkleuren