Hoogwaardige verf met Eco-nano technologie

Brllnt maakt unieke verven op basis van eco-nano technologie. Nanotechnologie is gebaseerd op minuscule nanodeeltjes (een miljardste van een meter). De nanotechnologie zorgt voor kwalitatieve voordelen ten opzichte van normale verf. Zo zijn er minder lagen nodig: één laag met Brllnt heeft dezelfde kwaliteit als twee lagen van andere verven.

Verf met nanotechnologie vormt geen laag om het object, maar dringt letterlijk een oppervlak binnen en wordt één met de structuur. Vloeistoffen kunnen het oppervlak niet meer binnendringen en vuil, vet en schimmel kunnen zich niet hechten.

verven en coating met 0% VOC

Na lang experimenteren en ontwikkelen hebben we een unieke formule ontwikkeld voor watergedragen industriële - en consumentencoatings en verven met een 0 (zero) en laag VOS-gehalte.

Onze innovatieve gebruiksklare producten op basis van de eco-nanotechnologie zijn getest door onafhankelijke instituten.

The Green footprint

Goed voor jou, goed voor jouw project èn goed voor het milieu

De Brllnt verven en coatings zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele markt met de hoogste kwaliteitseisen. Deze verf is nu ook voor jou (de consument) beschikbaar.

Brllnt verven en coatings worden gemaakt met revolutionaire eco-nano technologie. Nano-coatings dringen in het oppervlak door en worden één met de structuur. Vloeistoffen kunnen niet meer naar buiten en vuil, vet en schimmel kunnen zich niet meer hechten.