Over Brllnt verf

Wat is nano verf?
Brllnt maakt unieke verven op basis van eco-nano technologie. Nanotechnologie is gebaseerd op minuscule nanodeeltjes (een miljardste van een meter).

Verf met nanotechnologie vormt geen laag om het object, maar dringt letterlijk een oppervlak binnen en wordt één met de structuur. Vloeistoffen kunnen het oppervlak niet meer binnendringen en vuil, vet en schimmel kunnen zich niet hechten.

De nanotechnologie zorgt voor kwalitatieve voordelen ten opzichte van normale verf. Zo zijn er minder lagen nodig: één laag (1K) met Brllnt heeft dezelfde kwaliteit als twee lagen van andere verven.

Kwaliteitsvoordelen van de Brllnt verf:

  • Zuivere en meer heldere kleuren dan bij normale verven (kleur echtheid is hoog)
  • Hogere glansgraad
  • Oppervlak van hogere kwaliteit
  • Geen microscheurtjes
  • Kortere droogtijd

Getest in zware omstandigheden
De Brllnt verf wordt gebruikt in de industrie en voldoet daarom aan de hoogste eisen. Zo wordt de verf bijvoorbeeld gebruikt voor zeecontainers en op industriële vloeren. Brllnt verf zorgt onder alle omstandigheden voor een optimaal resultaat.

Waarom is het eco?
Brllnt verf is milieuvriendelijk doordat we geen oplosmiddelen gebruiken. Al onze producten zijn op waterbasis en waar mogelijk biobased. Bij het aanbrengen van de Brllnt verf zijn er geen VOC-emissies.

Bovendien zorgen we er tijdens het volledige productieproces van de verf voor dat de CO2-uitstoot tot een absoluut minimum wordt beperkt.